O Nama

Naš zadatak i cilj: Kvalitet i sve na jednom mestu

knjigeonline.com je portal o knjigama & knjižara. Naš glavni cilj je pisanje kvalitetnih i opširnih recenzija pomoću kojih bi mogli da donesete sud da li da istu knjigu i počnete čitati. Da bi uspeli da vam olakšamo pronalazak knjige, uspostavili smo saradnju sa više izdavača i online knjižara sa kojima blisko sarađujemo. Knjige koje možete da kupite preko naše stranice su izdane od strane najboljih izdavača na Balkanu. Cene knjiga na našoj stranici su jedne od najpovoljnijih online. Zato, odmah danas, bacite se u potragu i počnite čitati.

Naš zadatak i cilj je da se što više ljudi vrati knjizi

Nema boljeg načina da nešto naučite ili obogatite svoj rečnik nego čitanjem. U našem radu pratimo nove trendova u izdavaštvu, kako bismo vam uvek mogli pružiti one naslove koji će vam na kvalitetan način ispuniti slobodno vreme, te omogućiti lični rast i razvoj. Ovaj portal sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala kao i embedovani sadržaj koji pripada drugim javnim servisima i stranicama.  Te stranice nisu pod kontrolom sajta i on nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

Svi domaći i strani autori su dobrodošli

Ukoliko ste autor koji želi da piše recenzije drugih ili svojih knjiga, dobrodošli ste da nam pošaljete upit za takav vid saradnje.

Uzmite u obzir da je KnjigeOnline.com stranica koja je jedna od najposećenijih na Balkanu, te da bi vam kreiranje sadržaja na istoj mnogo pomoglo u promociji vlastite knjige.

Kupovina preko KnjigeOnline.com portala

Naš partner KorisnaKnjiga.com vrši prodaju i distribuciju knjiga. KnjigeOnline.com je portal koji jedino promoviše knjige. Sva odgovornost i prava kupaca ulaze u listu odgovornosti KorisnaKnjiga.com internet stranica.

Oglašavanje & Saradnja sa KnjigeOnline

Ako želite da se oglašavate na portalu knjigeonline.com, kontaktirajte nas za neobaveznu ponudu! Načini oglašavanja su  tradicionalni baneri raznih dimenzija,  promotivni tekstovi i promotivni audio, video i foto prilozi koje sami kreirate.

Ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga i slično, slobodno nas kontaktirajte putem formulara ispod.

    Tim vama na usluzi,

    KnjigeOnline