11:12 Od Tamara Kučan

recenzija pdf

"11:12" je uzbudljiv triler koji nam donosi priču o Steli Blaj, detetu napuštenom u detinjstvu, koje je izraslo u cenjenu književnicu. Odlučna da otkrije istinu o svojim biološkim roditeljima, Stela kreće na neumoljivu potragu. No, ni u najluđim snovima nije mogla predvideti da će ta potraga naići na jedan od najopasnijih kriminalnih klanova u gradu.
11-12 Od Tamara Kučan

Dok se Stela upušta sve dublje u mračne tajne koje okružuju njen identitet, shvata da je zapletena u opasnost koju nije mogla da predvidi. Kako bi osvetlila tamne uglove svoje prošlosti, odlučuje da svoje iskustvo pretoči u knjigu. Međutim, upravo ta odluka dovodi je u životnu opasnost. Njeno naglo nestajanje izaziva talas uznemirenja, a Marina Aksentijević, iskusna profajlerka, preuzima slučaj. Marina ulazi u svet intrige, korupcije i opasnosti dok pokušava da razotkrije tajne koje su dovele do Stelinog nestanka. U trci s vremenom, Marina će se suočiti sa svojim najvećim izazovom, otkrivajući da je istina mnogo dublja i mračnija nego što je mogla da pretpostavi. “11:12” nas uvodi u napet vrtlog izmešanih sudbina, istražujući granice ljudske hrabrosti i upornosti u suočavanju sa najvećim opasnostima. Kroz oči Stela Blaj i Marine Aksentijević, ova priča istražuje mračne strane grada i ljudske prirode, ostavljajući nas da se pitamo koliko smo spremni da idemo kako bismo otkrili istinu i suočili se sa svojim demonima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*