2010: Druga Odiseja Od Artur Klark PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
U "2010: Drugoj Odiseji," majstorskoj pripovedačkoj veštini Artura Klarka, čarobni svet nauke i misterije ponovo se spaja u nezaboravnoj avanturi. Devet godina nakon neuspešne Diskaverijeve misije na Jupiteru, Klark nas ponovo uvodi u svet kosmičke istraživanja i intrige.
2010 Druga Odiseja Od Artur Klark

U ovom romanu, američko-sovjetska ekspedicija krenula je prema napuštenom svemirskom brodu, odlučna da razotkrije tajnu zašto je prethodna misija doživela neuspeh. U fokusu njihove misije je i sudbina Dejva Boumena, čija je sudbina ostala obavijena velom tajanstvenosti. Međutim, nisu samo oni ti koji se upuštaju u ovu opasnu avanturu. Kina takođe šalje svoju ekspediciju kako bi otkrila istinu o propaloj misiji. Dok se rivali bore za otkrivanje istine, Artur Klark nas vodi duboko u kosmičke dubine gde se spletaju sudbine, tajne i naučne čudesa. Sa Dejvom Boumenom u fokusu priče, čitalac će se suočiti sa neobičnom misijom koja ga vodi nazad na Zemlju, donoseći novu dimenziju u intrigantni zaplet romana. “2010: Druga Odiseja” je knjiga koja spaja akciju, nauku, avanturu i misteriju u jednoj nezaboravnoj priči. Artur Klark nas još jednom podseća na snagu ljudske radoznalosti i hrabrosti, dok istražuje tajne kosmosa i sopstvene sudbine. Ova knjiga je poslastica za ljubitelje naučne fantastike i sve one koji žude za dubokim putovanjem kroz svemir i ljudsku prirodu.

2010 - druga odiseja

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Artur Čarls Klark - Arthur C. Clarke

Artur Čarls Klark (16. decembar 1917 — 19. mart 2008) bio je engleski pisac naučne fantastike, naučni pisac, futurista, pronalazač, istraživač podmorja i voditelj televizijskih serija.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*