Adhezivno Cementirani Keramički Nadomjesci U Prednjoj Denticiji Od Pascal Magne, Urs Belser

recenzija pdf
"Adhezivno cementirani keramički nadomjesci u prednjoj denticiji" je sveobuhvatan vodič koji istražuje estetske i terapeutske aspekte restauracija u prednjoj regiji usne šupljine. Kroz niz poglavlja, autori pružaju duboko razumevanje zuba i biomimetičkih principa, ističući estetiku oralne regije i ultrakonzervativne terapeutske pristupe.
Adhezivno Cementirani Keramički Nadomjesci U Prednjoj Denticiji Od Pascal Magne, Urs Belser

Knjiga detaljno obrađuje razvoj indikacija za adhezivno cementirane keramične nadomjestke, pružajući čitaocima uvid u planiranje terapije i dijagnostički pristup. Poglavlja se bave i tehničkim aspektima, uključujući preparaciju zuba, otiskivanje i izradu privremenih nadomjestaka, kao i laboratorijske postupke. Posebna pažnja posvećena je probi gotovih nadomjestaka i samom postupku adhezivnog cementiranja, uz naglasak na održavanje i reparaturu restauracija. Kroz bogat sadržaj i praktične smernice, ova knjiga predstavlja neophodan resurs za stomatologe koji žele da poboljšaju svoje veštine u estetskoj dentalnoj terapiji.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*