Anđeo Uništenja Od Robert Crais

recenzija pdf

"Anđeo uništenja" je triler autora Roberta Craisa koji prati Carol Starkey, nekadašnju policajku u Pirotehničkom odjelu Policijske uprave u Los Anđelesu. Carol je pretrpela traumatično iskustvo kada je njen partner David poginuo u eksploziji, a njeno lice je ostalo unakaženo. Od tog trenutka, njegov gubitak je ostavio dubok trag na njen život, i ona je pala u spiralu alkohola i tableta.
Anđeo Uništenja Od Robert Crais

Međutim, kada još jedan njen kolega strada u eksploziji, a sve upućuje na seriju bombaških napada, Carol se odlučuje uhvatiti u koštac s tim slučajem. Uverena da su napadi usmereni na uništenje Pirotehničkog odjela, Carol počinje istraživati i suočava se s izuzetno lukavim i neuhvatljivim Gospodinom Crvenim, vrhunskim majstorom prerušavanja i eksplozivnih napada. U ovom trileru, Robert Crais donosi napetost, misteriju i neizvesnost dok pratimo Carol u njenoj opasnoj potrazi za odgovorima. “Anđeo uništenja” nudi uzbudljivu i dinamičnu priču o lovu na nemilosrdnog napadača, ali istovremeno istražuje i Carolinu ličnu borbu s traumama i gubicima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*