Antoanetina Sestra Od Dijana Đovinaco

recenzija pdf
"Antoanetina sestra" je raskošna priča autorke Dijane Đovinaco koja nas uvodi u politički nemirno vreme, obeleženo političkim pobunama i pogubljenjima krunisanih glava. U centru pažnje je mlada vladarka Šarlot, sestra poznate kraljice Marije Antoanete.
Antoanetina Sestra Od Dijana Đovinaco

Dok se Marija Antoaneta suočava sa ozbiljnom krizom u Francuskoj, Šarlot se nalazi u Napulju, udaljena stotinama kilometara. Saznajemo kako se Šarlot očajnički trudi da spasi svoju sestru iz ruku revolucionara koji će je pogubiti. Međutim, pogubljenje Marije Antoanete promeniće tok istorije i dovesti do propasti i Šarlotine kraljevine. Ova podrobna i intrigantna priča istražuje porodične odnose, dvorske spletkare i političku moć. Putem lika Šarlot, autorka nas vodi kroz složene događaje i političke igre koje su obeležile ovo razdoblje. Kroz ovu romanu, otkrivamo unutrašnje borbe vladarki koje su bile suočene sa zahtevima vlasti i političkih tenzija. “Antoanetina sestra” nas uvlači u istorijsku atmosferu i donosi nam priču o hrabrosti, odlučnosti i ljubavi između sestara. Kroz ovaj roman, Dijana Đovinaco nas podseća na važnost porodičnih veza i hrabrosti u suočavanju sa teškim i nesigurnim vremenima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*