Ariel: Priče Iz Amerike Od Sergej Dovlatov

recenzija pdf
"Ariel: Priče iz Amerike" je zbirka kratkih priča koju je napisao Sergej Dovlatov, istaknuti ruski pisac. Ova knjiga donosi čitaocima niz priča koje istražuju iskustva imigranta i izazove života u američkom društvu.
Ariel Priče Iz Amerike Od Sergej Dovlatov

Dovlatov je poznat po svom sarkastičnom i duhovitom stilu pisanja, koji se odražava i u pričama koje se nalaze u zbirci “Ariel”. Kroz svoje priče, on oslikava živopisne slike o iskustvu imigranta, suočavanju s kulturnim razlikama, jezičkim barijerama, birokratskim preprekama i svakodnevnim izazovima života u novoj zemlji. Priče u “Arielu” pružaju uvid u različite aspekte američkog društva, kao i u univerzalne teme ljudskih odnosa, identiteta i usamljenosti. Dovlatov maestralno kombinuje komične i tragične elemente, stvarajući delo koje istovremeno zabavlja i tera na razmišljanje. Zbirka “Ariel: Priče iz Amerike” je pogodna za ljubitelje kratkih priča koji su zainteresovani za istraživanje imigracionog iskustva i interkulturalnih tema. Dovlatovljev stil pisanja pruža jedinstvenu perspektivu na život u Americi i istovremeno osvetljava univerzalne izazove s kojima se suočavaju imigranti širom sveta. Ova zbirka će vas nasmejati, ali i podstaći na razmišljanje o pitanjima identiteta, adaptacije i snage ljudskog duha.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*