Bilo Jednom U Holivudu Od Kventin Tarantino PDF

recenzija pdf

"Bilo jednom u Holivudu" autora Quentina Tarantina je roman koji je postao bestseler New York Timesa. Tarantino, poznat po svojim filmskim delima, donosi ovaj spektakularan roman koji se odvija u Holivudu 1969. godine, vreme koje je obeleženo velikim promenama i kulturnim događajima.
Bilo Jednom U Holivudu Od Kventin Tarantino

Priča prati likove kao što su Rick Dalton, nekadašnja TV zvezda koja je sada izraubovani negativac, Cliff Booth, Rickov dubler i kaskader, i Sharon Tate, koja napušta Teksas kako bi ostvarila svoj san o postizanju filmske slave. U priči se takođe pojavljuje i Charles Manson, bivši osuđenik koji pokušava da ostvari svoje ambicije. Roman “Bilo jednom u Holivudu” donosi miks spektakularnog prefinjenog stila sa brutalnim trenucima, a često iznenađuje i šokira čitaoce. Quentin Tarantino je poznat po svom originalnom pristupu pričanju priča i ovaj roman ne razočarava u tom smislu. Ova knjiga nudi čitateljima dublji uvid u filmsku industriju i kulturu tog vremena kroz Tarantinovu karakterističnu perspektivu.

bilo jednom u holivudu

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Kupite brzo i lako Online PDF ili koričnu verziju preko Amazona.


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*