Biti Muško Od Stiv Bidalf

recenzija pdf

Strani Naziv: Manhood by Steve Biddulph

„Biti Muško“ je knjiga za samopomoć koju je napisao Stiv Bidalf, poznati australijski psiholog i porodični terapeut. U knjizi, Bidalf istražuje izazove i složenost postojanja muškarca u savremenom svetu i nudi praktične savete i smernice za muškarce svih uzrasta koji žele da žive ispunjene i smislene živote.
Biti Muško Od Stiv Bidalf

Kroz seriju zanimljivih poglavlja koja izazivaju razmišljanje, Bidalf se bavi temama kao što su muškost, očinstvo, odnosi i lični rast, nudeći uvide i strategije za navigaciju kroz mnoge izazove i tranzicije sa kojima se muškarci suočavaju tokom svog života. On se takođe bavi pitanjima mentalnog zdravlja, uključujući važnost brige o sebi i potrebu da se bavimo temama koje su škakljive i prevaziđu uobičajene barijere za traženje pomoći.

„Muškost“ je ubedljivo i provokativno štivo za muškarce svih uzrasta koji žele da bolje razumeju i upravljaju složenošću moderne muškosti. Knjiga je vredan resurs za sve koji žele da izgrade jači i ispunjeniji život za sebe i one oko sebe.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*