Stanley Lief – Bolji Vid Bez Naočala

recenzija pdf
Da je knjiga poput ove potrebna, posvjedočilo je široko zanimanje za niz članaka Benjamina u časopisu Zdravlje za sve, i siguran sam da će ova, njegova prva knjiga, postići zapažen uspjeh. U svakom slučaju, autor je siguran da će njegova knjiga donijeti mnogo dobra.
Stanley Lief - Bolji Vid Bez Naočala

Dopuštajući mi užitak i povlasticu pisanja uvodne riječi za knjigu o prirodnim načinima liječenja tegoba vida, gospodin Benjamin mi je također pružio priliku da istaknem koliko je raširena potreba za sistemom koji zagovara.

Dugo sam bio svjestan nedostataka Batesovog sistema, ma koliko on bio pohvalan i koristan. Mnogi moji pacijenti priznali su da nisu uspjeli poboljšati svoje stanje korištenjem tog sistema, sve dok, pod mojim nadzorom, nisu pročistili tkiva svojih tijela, toliko da bi konačno bili u stanju osigurati najbolje rezultate.

Mogu potvrditi izjavu gospodina Benjamina da su mnogi slučajevi očnih tegoba riješeni liječenjem samim postom. Poslije dugog posta, mnogi od onih ljudi koji su nosili naočare mogli su ih sasvim ostaviti ili ih zamijeniti slabijima.

Cijeli sistem liječenja tako je prikazan u ovoj knjizi gospodina Benjamina, da će osposobiti mnoge ljude da savladaju najteže i najupornije slučajeve očnih tegoba, pod uvjetom da su strpljivo i istrajno predani postizanju cilja.

Knjigu potražite OVDE


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*