Čitanje Dlana – Za Početnike Od Richard Webster

recenzija pdf
Richard Webster, autoritet u oblasti ezoterije i proricanja, donosi sveobuhvatan priručnik za sve koji žele da ovladaju veštinom čitanja dlana. U ovoj fascinantnoj knjizi, Webster demistifikuje proces čitanja dlana i pruža jednostavne tehnike za tumačenje znakova i simbola koji se mogu naći na dlanovima.
Čitanje Dlana - Za Početnike Od Richard Webster

Ovo delo donosi sve što je potrebno da znate kako biste počeli sa praksom čitanja dlana. Webster detaljno istražuje značenja glavnih i sporednih linija, oblika noktiju, oblika ruke, prekida linija, veličine prstiju, otisaka prstiju, bregova na dlanu, teksture kože, račvastih linija i mnogo više. Kroz jednostavne i jasne instrukcije, čitaoci će naučiti kako da identifikuju i interpretiraju različite karakteristike dlanova. Ova knjiga ne samo što će vas naučiti veštinama čitanja dlana, već će vam otvoriti novi pogled na sebe, vaše prijatelje, porodicu i čak budućnost. Kroz prizmu dlana, čitaoci će dobiti uvid u svoje talente, izazove i potencijale, kao i u dinamiku svojih međuljudskih odnosa.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*