Crni Leptiri Od Modi

recenzija pdf

"Crni leptiri" je roman koji vas vodi na duboko emocionalno putovanje kroz mračne i intenzivne nijanse ljudskih odnosa. U ovom uznemirujućem, ali istovremeno fascinantnom delu, autor istražuje duboke slojeve ljubavi, prijateljstva i brutalnosti, ostavljajući neizbrisiv trag u čitaocima.
Crni Leptiri Od Modi

Priča se odvija u vremenu punom kontrasta i napetosti. Mladi Alber, siroče u potrazi za pripadanjem, sreće Solanž, mladu i nezavisnu dušu koja se izborila sa svojim sopstvenim izazovima. Njihov susret izaziva neobjašnjivu vezu, kao fitilj koji pali eksplozivni događaj. U svetu gde su osuđeni da budu drugačiji, njihovo neraskidivo prijateljstvo brzo prerasta u strastvenu i žestoku ljubav. Kroz niz neizbežnih događaja, junaci se suočavaju sa svojim najdubljim strahovima i željama. Njihova prva zlodela, bila slučajna ili namerna, postaju početak nepovratne putanje ka nasilju i brutalnosti. Svako leto koje prolazi postaje obeleženo tamnim tragovima krvi, dok fitilj njihove veze dogoreva, oslikavajući prolaznost i neizvesnost svakog trenutka. Autor sa majstorskim pripovedanjem kombinuje elemente romantičnosti i mračne atmosfere, ostavljajući čitaoce zapanjene i duboko pogođene. “Crni leptiri” vas pozivaju da zaronite u dubinu ljudske prirode, istražujući granice ljubavi, prijateljstva i samog postojanja. Ova knjiga će vas potresti, ostavljajući vas s trajnim dojmom o moći emocija koje oblikuju naš svet.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*