Crni Lotos Od Mišel Bisi

recenzija pdf
U enigmatičnom romanu "Crni lotos", Mišel Bisi otkriva priču o troje žena iz čuvenog sela Živerni, čija sudbine su isprepletene u mreži tajni, težnji i želja. U jednom selu sa dubokim tajnama, ove tri žene suočavaju se sa svojim ličnim željama dok tragaju za istinom i slobodom.
Crni Lotos Od Mišel Bisi

Prva žena, podla i skrivajući mračne tajne, ima saznanja o drugim dvema koje bi mogle da ih promene zauvek. Druga, sklonija lažima, žudi za ljubavlju koja joj izmiče, tragajući za oslobađanjem od okova prošlosti. Treća, sebična i odlučna, traga za svojim ocem, želeći da otkrije istinu o svojoj prošlosti. Svaka od ovih žena ima svoje duboke aspiracije, ali im je zajednička želja da pobegnu daleko iz Živernija, mesta koje se čini kao okov njihovim snovima. Kroz unutarnje borbe, neočekivane okolnosti i odluke koje donose, ove žene će se susresti s istinom o sebi i drugima, suočavajući se sa sopstvenim tajnama i težnjama. “Crni lotos” je priča koja istražuje složene nijanse ljudske prirode, mračne tajne i žudnje koje nas pokreću. Mišel Bisi stvara svet koji vas vuče u svoju misterioznu atmosferu, otkrivajući dubine koje leže ispod svakodnevnog života. Kroz likove ovih žena, čitalac je pozvan da razmisli o vlastitim ambicijama, strastima i potrebama.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*