Crveni Zmaj Od Tomas Haris PDF

recenzija pdf

U trileru "Crveni Zmaj", autora Thomasa Harrisa, ulazite u mračan svet kriminalističkih tajni, misterija i psihološkog napetka. Pratite priču o bivšem profajleru FBI-ja, Vilu Grejamu, koji se suočava sa jezivim izazovom nakon što se pojavi novi serijski ubica, poznat kao Crveni Zmaj.
Crveni Zmaj Od Tomas Haris

Vil Grejam, nekadašnji najbolji profajler, povukao se iz aktivnog rada nakon što je uhvatio notornog ubice Hannibala Lectera. Međutim, kad se pojavi novi stravičan niz serijskih ubistava koje nisu slične ničemu što je Grejam ranije video, agent FBI-ja će biti prisiljen da se ponovno uključi u istragu. Dok se istražitelj suočava sa tajanstvenim i okrutnim Crvenim Zmajem, Grejam će shvatiti da mu je potrebna pomoć iz neobičnog izvora. Kako bi razumeo um ubice, on će se obratiti svom bivšem neprijatelju, genijalnom ali izopačenom Hannibalu Lectoru. Ova suradnja će ga odvesti duboko u mračne zakutke ljudskog uma. “Crveni Zmaj” je triler koji vas vodi na mračno putovanje kroz psihološku napetost i složene karaktere. Thomas Harris vešto gradi atmosferu tajanstvenosti i opasnosti, terajući vas da preispitate granice ljudske prirode. Ova knjiga će vas uvući u igru mačke i miša između Grejama, Lectera i Crvenog Zmaja, ostavljajući vas u nestrpljivom iščekivanju svakog sledećeg obrta.

crveni zmaj

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Tomas Heris - Thomas Harris

Thomas Harris je američki pisac rođen 11. aprila 1940. godine u Džeksonu u saveznoj državi Misisipi. Odrastao je u siromašnoj porodici, a njegov otac je bio veteran Drugog svetskog rata. Nakon završetka srednje škole, Harris je upisao Univerzitet u Vašingtonu, gde je diplomirao englesku književnost.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*