Čuvar Krokodila Od Katrine Engberg

recenzija pdf

U romanu "Čuvar krokodila" Katrine Engberg stvara priču ispunjenu jezivom napetošću, neočekivanim obrtima i živopisnim ljudskim sudbinama.
Čuvar Krokodila Od Katrine Engberg

Glavni junaci serijala “Kopenhagen”, Jepe Kerner i Anete Verner, donose specifičnu dinamiku svakom romanu, zahvaljujući njihovim različitim karakterima i pogledima na život, što je jedan od razloga zašto je ovaj književni serijal osvojio srca čitalaca. U samom centru Kopenhagena, mlada studentkinja brutalno je pronađena mrtva u svom stanu. Taj slučaj pripada istražiteljima Jepeu Kerneru i Anete Verner iz kopenhaške policije. Brzo se otkriva veza između žrtve, Julije Stender, i njene gazdarice, penzionisane profesorke Ester de Laurenti. Ester piše kriminalistički roman čija je glavna junakinja inspirisana mladom devojkom, a stvarno ubistvo i ubistvo opisano u nedovršenoj knjizi uveliko se poklapajui. Kada se dogodi još jedno ubistvo i dokazi ukazuju na to da je i sama Ester potencijalna meta osvetoljubivog ubice, Jepe i Anete moraju istražiti prošlost ovih žena i duboko zakopane tajne kako bi otkrili identitet osobe koja vodi igru i stoji iza bizarnih zločina.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*