Da Li Da Ti Kažem? Od Džil Mensel

recenzija pdf
"Da li da ti kažem?" je roman autorke Džil Mensel koji nas suočava sa pitanjem šta se dešava kada se zaljubite, a svi oko vas polude zbog toga.
Da Li Da Ti Kažem Od Džil Mensel

Amber, Loklan i Rafael su odrasli u hraniteljskoj porodici pod brigu Tedija Penhaligona i veoma su bliski. Tediju je srce ponovno otvoreno kada je upoznao Olgu tokom odmora. Međutim, Amber, Loklan i Rafael suočavaju se sa sopstvenim ljubavnim problemima i osećaju se odgovornim da zaštite Tedija od ove “grozne predatorke”, uprkos Olginom šarmu i prijatnom ponašanju. Strahuju da će Olga slomiti Tedijevo srce i manipulisati njime. Istovremeno, situacija s Olgom podstiče Amber, Loklana i Rafaela da preispitaju svoje tajne ljubavi i suoče se sa svojim sopstvenim emocijama. “Da li da ti kažem?” nas uvlači u mrežu intriga, tajni i ljubavnih dilema. Džil Mensel nas vodi kroz priču koja nas tera da razmišljamo o ljubavi i njenim različitim oblicima. Kroz emotivne ispovesti likova, roman nas podstiče da razumemo kompleksnost odnosa i snagu ljubavi koja može dovesti do promena i otkrivanja sopstvene autentičnosti. Ova priča je prava poslastica za ljubitelje romantičnih romana, pružajući nam nadu da ljubav može preobražavati i donositi nove perspektive. “Da li da ti kažem?” je roman koji će vas naterati da se zapitate o prirodi ljubavi i kako ona utiče na nas i ljude oko nas.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*