Damski Vodič Za Nepristojno Ponašanje Od Suzana Inok

recenzija pdf
"Damski vodič za nepristojno ponašanje" je zanimljiva priča koja prati pukovnika Bartolomju Džejmsa, vojnog veterana koji se nakon deset godina ratovanja vraća u London. Fizički i psihički povređen, traži utočište u Somersetovom klubu, zajednici sličnih muškaraca. Nakon užasnog masakra u Indiji, postao je grub, nepristojan i neprijateljski nastrojen prema svima.
Damski Vodič Za Nepristojno Ponašanje Od Suzana Inok

Međutim, sve se menja kada na jednoj večeri upozna mladu damu, Terezu Veler. Tereza je anonimno izdala Damski vodič za pristojno ponašanje, pridržavajući se svih pravila koje je godinama zastupala. No, na večeri se hrabro suprotstavlja pukovniku, kršeći sva pravila koja je uvek sledila. Iznenađen, ali i zaintrigiran, pukovnik shvata da je Tereza probila oklop u koji se godinama sakrivao. Otkriva da postoji nešto u ovoj pomalo divljoj dami što ga privlači. Trenutak koristi da je poljubi i time poljulja sve njene planove o srećnoj udaji za finog i bogatog plemića. Terezi dolazi u misli da možda sve što je pisala u Vodiču za pristojno ponašanje nije istina. U “Damskom vodiču za nepristojno ponašanje” pratite razvoj veze između pukovnika Bartolomjua Džejmsa i Tereze Veler, dok se suočavaju s društvenim očekivanjima, predrasudama i sopstvenim strahovima. Ova neobična ljubavna priča pruža uvid u to da nekada pravila i norme mogu biti prevaziđene kako bismo pronašli pravu sreću. Susana Inok će vas provesti kroz emotivno putovanje u kojem će se preispitivati društveni konvencionalizam i otkrivati pravo značenje ljubavi.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*