Dečiji Molitvenik Od Grupa Autora

recenzija pdf
"Dečiji molitvenik" je posebna knjiga koja je stvorena sa namerom da decu upozna sa svetom molitve i duhovnosti na način prilagođen njihovom uzrastu. Grupa autora je pažljivo pripremila ovo delo, a ilustracije su izuzetno lepe i inspirativne, uzorane po molitveniku manastira Svete Jelisavete.
Dečiji Molitvenik Od Grupa Autora

Ova knjiga pruža deci priliku da se upoznaju sa osnovnim molitvama i duhovnim konceptima na način koji je razumljiv i pristupačan njihovom uzrastu. Ilustracije dodatno obogaćuju iskustvo čitanja, čineći ga vizualno privlačnim i doprinoseći boljem razumevanju sadržaja. “Dečiji molitvenik” je vredan resurs za roditelje i nastavnike koji žele da decu upute u svet duhovnosti i vere. Ova knjiga će pomoći deci da razviju svoju duhovnost i dublje razumeju vrednosti koje molitva može doneti u njihovim životima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*