Dentalna Fotografija Od Krzystof Chmielewski

recenzija pdf
"Dentalna fotografija" je esencijalni vodič namenjen svakodnevnoj dentalnoj praksi. Savršene digitalne fotografije su dragoceni alat pri dokumentovanju slučajeva, analizi i planiranju estetske terapije. One su neophodne za efikasnu komunikaciju sa pacijentima i dentalnim laboratorijima.
Dentalna Fotografija Od Krzystof Chmielewski

Ova knjiga pruža praktične smernice za pravilno pravljenje fotografija na profesionalan i standardizovan način, što je od ključnog značaja za svakodnevne situacije u ordinaciji. Optimalne postavke za kameru i objektive za standardne portretne fotografije, različiti prikazi lica, intraoralne fotografije, stručni saveti i uputstva za pacijente detaljno su objašnjeni na svakoj stranici. Autor koristi primere kako bi prikazao pravilnu primenu retraktora usana i obraza, kao i intraoralnih ogledala. Takođe, daje preporuke za odgovarajuću foto-opremu zasnovanu na svom dugogodišnjem iskustvu. Knjiga je spiralno vezana, što omogućava lako korišćenje i pruža mogućnost da bude postavljena uspravno. “Dentalna fotografija” je dragocen resurs za stomatologe i njihove pacijente, pružajući im važnu podršku u dokumentovanju, sa kojom mogu pristupiti celom procesu sa sigurnošću.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*