Dijalozi Od Kler Parne, Žil Delez PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
U knjizi "Dijalozi" autori Kler Parne i Žil Delez istražuju kompleksnost komunikacije i razmišljanja kroz formu dijaloga. Kroz razgovore i razmatranja, autori istražuju teškoće i duboke aspekte komunikacije, kako među ljudima, tako i u samom procesu razmišljanja.
Dijalozi Od Kler Parne, Žil Delez

Knjiga se bavi izazovima izražavanja sebe, naročito u intervjuima i dijalozima. Autorski duo se suočava s pitanjem kako se jasno izraziti kada nas pitaju nešto, čak i kad je to pitanje lično ili nas se direktno tiče. U tom kontekstu, autori se bave konceptima stvaranja problema i pozicioniranja problema kako bi se razvila dublja perspektiva i osnova za rešenja. Važna je veština postavljanja problema i razmišljanja o njima, a zatim pronalaženje rešenja. Autori naglašavaju da ovaj proces nije uvek moguć u svakodnevnom dijalogu, intervjuu ili raspravi. Takođe, ističu da samostalno ili zajedničko razmišljanje nije dovoljno da se razvije duboka i smislena komunikacija. Knjiga se dotiče i pitanja prigovora i kako se nositi s njima. Autori osvetljavaju složenost reagovanja na prigovore i kako oni mogu uticati na komunikaciju i dijalog. Kroz dijaloge i razmišljanja, “Dijalozi” pozivaju čitaoce da razmisle o procesima komunikacije, razumevanja i izražavanja u složenom okruženju interakcija i razgovora.

dijalozi

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*