Dim U Noći Od Nora Roberts

recenzija pdf
"Dim u noći" je četvrta knjiga u serijalu "Noćne priče", autora Nora Roberts. Kada Natali Flečer dobije uznemirujući poziv noćnog čuvara, obaveštavajući je da je njeno skladište zahvatilo razorno vatreno nevreme usred noći, njena svetla budućnost počinju da se zatamnjuju. Na licu mesta, Natali sretne arogantnog inspektora Rajana Pjaseckog, poznatog po svom nemilosrdnom istraživanju podmetnutih požara. Uprkos njenom šoku i gubitku, Ryan ne okleva da optuži Natali za sumnjivo osiguravajući požar.
Dim U Noći Od Nora Roberts

Uzburkana i iznervirana Ryanovim tvrdnjama, Natali shvata da je njegova pomoć ključna za rasvetljavanje ovog misterioznog slučaja. Uskoro se udružuju kako bi pronašli pravog počinioca ovog zločinačkog dela. Ali kako zajedno istražuju tragove, strast koja gori među njima postaje nezaustavljiva. Unatoč svim njihovim razlikama, privlačnost koju osećaju jedno prema drugom postaje sve snažnija. Dok se trude da reše slučaj požara, Natali i Ryan otkrivaju da je ljubav koja se rodila između njih više od puke strasti. Njih dvoje se suočavaju s prošlošću i gube se u neobuzdanoj vezi koja postaje ključna za njihove živote. “Dim u noći” je priča o ljubavi koja se bori protiv neprijatelja i tajni, ohrabrujući nas da verujemo u moć ljubavi koja se rađa usred najmračnijih trenutaka. Nora Roberts nas još jednom vodi na uzbudljivo putovanje emocija, napetosti i strasti. U četvrtoj knjizi serijala “Noćne priče”, očekuje nas nesvakidašnja ljubavna priča koja nas podseća na snagu ljubavi koja može zapaliti srce i osvetliti najmračnije noći.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Nora Roberts

Nora Roberts je proslavljena ameri;ka autork a i bestseler. Napisala je vi[e od dvesta ljubavnih romana. Jedna je od prvih autora primljenih u Kuću časti "Hall of Fame".


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*