Disanje Tišine Od Dušan Stojković

recenzija pdf
"Disanje tišine" je antologija valjevske poezije koju je priredio Dušan Stojković. Ova knjiga predstavlja zbirku poezije koja dolazi iz Valjeva, grada u Srbiji, i okuplja dela različitih pesnika koji su stvarali u tom regionu.
Disanje Tišine Od Dušan Stojković

Kroz “Disanje tišine”, čitalac će otkriti raznovrsnost i bogatstvo valjevske poezije. Antologija obuhvata pesme koje se bave različitim temama i izražavaju različite emocije. Pesnici koji su uključeni u ovu zbirku donose svoje jedinstvene perspektive i stilove pisanja, čineći tako valjevsku poeziju raznolikom i zanimljivom. Ova antologija je ne samo omaž valjevskoj poeziji, već i prilika da se otkriju novi pesnici i njihova dela. “Disanje tišine” je poziv čitaocima da urone u svet valjevske poezije i da uživaju u njenim izrazima, zvucima i slikama.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*