Đavolje Proleće Od Lisa Klejpas

recenzija pdf
"Đavolje proleće" je roman autora Lise Klejpas koji spada u žanr istorijske ljubavne proze. Ova knjiga se bavi pričom o bogatoj i ambicioznoj američkoj naslednici Lilijan Bejard, koja je odlučna da se uda za engleskog aristokratu i tako postane deo više društvene klase.
Đavolje Proleće Od Lisa Klejpas

Lilijan odlazi u Englesku tokom proleća, nadajući se da će pronaći pogodnog muškarca za sebe. Tamo upoznaje Markiza od Kervosa, poznatog kao “đavoljeg” zbog svog hladnog i oholog karaktera. Iako joj je prvobitno odbojan, Lilijan počinje da se zaljubljuje u njega, a njih dvoje ulaze u strastvenu i zabranjenu vezu.Kroz priču o Lilijan i Markizu, Klejpas prikazuje život engleske aristokratije tokom 19. veka, kao i težnju ljudi za moći, bogatstvom i statusom. Osim toga, “Đavolje proleće” istražuje teme ljubavi, gubitka, tuge i preispitivanja sopstvenih vrednosti.Ova knjiga je neophodna za sve ljubitelje istorijske ljubavne proze koji uživaju u kompleksnim likovima, intrigantnim zapletima i živopisnim opisima prošlih vremena. “Đavolje proleće” je roman koji će vas oduševiti svojom lepotom, strašću i uzbudljivim zapletom koji će vas držati u neizvesnosti sve do poslednje stranice.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Lisa Klejpas - Lisa Kleypas

Autorica je brojnih povijesnih ljubavnih romana, prevedenih na brojne jezike. Omiljena među i mlađom i starijom publikom.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*