Dobre Komšije Od Matijas Edvardson

recenzija pdf

U romanu "Dobre komšije" autora Matijasa Edvardsona, Mike i Bjanka se sele u naizgled divno i mirno susedstvo. U početku, sve deluje savršeno, ali kako vreme prolazi, oni upoznaju sve više i više svojih novih komšija. Nelagodnost počinje da raste jer primećuju čudno ponašanje i sumnjive radnje među njima.
Dobre Komšije Od Matijas Edvardson

Jednog dana, kada Bjanku udari automobil ispred njihove kuće, ceo komšiluk potrese sumnja. Mike i Bjanka počinju da razmišljaju da to možda nije bilo slučajno, već da postoji nešto više iza tog incidenta. Osećaju se nesigurno i zapitkuju da li su njihove komšije zaista onakve kakvim se predstavljaju. Dok istražuju ovaj misteriozni događaj, Mike i Bjanka otkrivaju mračne tajne koje se kriju među njihovim komšijama. Pitanje je, koliko su zaista dobre i normalne te komšije koje su se u početku činile prijateljskim i susretljivim. Kako se situacija zakuvava, osećaj nelagodnosti i straha raste, a Mike i Bjanka moraju odlučiti kome mogu verovati i kako da zaštite sebe i svoju porodicu. Matijas Edvardson majstorski gradi napetu atmosferu i vodi čitaoce kroz lavirint sumnji i tajni. “Dobre komšije” su triler koji će vas držati na ivici vašeg sedišta dok se suočavate sa neizvesnošću i iznenađujućim preokretima. Ova knjiga će vas uvući u svet suspektnih likova i nepredvidljive radnje, a krajnje rešenje će vas iznenaditi i natjerati da ponovno razmotrite svoje pretpostavke o ljudima oko vas.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*