Dolina Tišine Od Nora Roberts

recenzija pdf
Dok se pripreme za konačni obračun između Moriganinog kruga odabranih i vampirice Lilit, zajedno sa njenim odanim krvožednim slugama, dostižu vrhunac, jedan vampir koji je nekada bio njen udvarač staje na stranu ljudskog roda, suprotstavljajući se njoj.
Dolina Tišine Od Nora Roberts

U početku je to bila ljubav prema svom bratu, ali vremenom, izrasta i sve veća ljubav prema budućoj kraljici Gali. Kijan se hrabro bori da obuči malu vojsku koja će im pomoći u odlučujućoj bitki. Mojra, Gala, sve češće se sukobljava s njim, ali svi sukobi samo prekrivaju strast koja se javlja sa svakim novim dodirom, sukobom, rečju… Mojra, izvlačeći mač iz kamena, preuzima kraljevsku krunu i sa njom dolazi sve što ona simbolizuje. Međutim, Mojra se nađe u rastrzanosti između ljubavi koja je preplavljuje i saznanja da Kijan pripada onima koji su oduzeli život njenoj majci. Ipak, vreme je za nju da donese odluku o svom daljem putu, i ima samo nekoliko nedelja da to učini. U romanu “Dolina tišine”, Nora Roberts vodi nas u epsku bitku između svetlosti i tame, gde će se ljubav, hrabrost i suočavanje sa prošlošću sastati na odlučujućem raskršću. Da li će Mojra pronaći snagu da prihvati ljubav koja joj pripada ili će preovladati prošlost i izazvati propast svih? “Dolina tišine” je roman koji istražuje granice ljubavi, izbora i hrabrosti da se suočimo s našim najvećim strahovima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Nora Roberts

Nora Roberts je proslavljena ameri;ka autork a i bestseler. Napisala je vi[e od dvesta ljubavnih romana. Jedna je od prvih autora primljenih u Kuću časti "Hall of Fame".


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*