Domaćice Od Aleks Hej

recenzija pdf

U romanu "Domaćice" Aleksa Heja, čitatelji su uvučeni u fascinantni svet Londona 1905. godine, gde se prepliću intrige, osvete i tajne u srcu gospođe King, nekonvencionalne junakinje koja postaje centralna figura mračnih događaja.
Domaćice Od Aleks Hej

Radnja se odvija u raskošnoj vili u Mejferu, simbolu bogatstva i moći koji gospođa King vodi s besprekornom kontrolom. Međutim, kada neočekivano biva otpuštena, ona okuplja raznoliku grupu žena, uključujući kraljicu crnog tržišta, ambicioznu glumicu, talentovanu krojačicu i svoju prethodnicu. Svaka od ovih žena ima svoje razloge za osvetu i želju za promenom. Zajedno, odlučuju da izvedu drsku pljačku na balu, ne samo da bi stekle bogatstvo, već i da bi otkrile istinu koja se krije iza otkaza gospođe King. U ovom slojevitom narativu, Hej majstorski tkatiće mrežu zavere, emocionalnih previranja i neočekivanih saveza, dok čitatelji prate uzbudljivu avanturu ovih hrabrih i nekonvencionalnih junakinja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*