Druga Sestra Od Peter Molin, Peter Nistrem PDF

recenzija pdf

Uzbudljivi triler "Druga sestra", napisan od strane Petera Molina i Petera Nistrema, vodi nas u život Alisije Bjelke, koja se suočava sa izazovima zbog izobličenog lica.
Druga Sestra Od Peter Molin, Peter Nistrem

Alisija i njena prelepa sestra Stela su osnovali uspešnu kompaniju za upoznavanje, ali javnost često ne primećuje Alisijinu ulogu kao genijalnog programera, dok Stela biva istaknuta kao zaštitno lice kompanije. Međutim, sve se menja kada Alisija otkrije telo svoje sestre Stela. Shvata da je i ona sama meta ubice koji namerava da zatvori sve tragove. Sada je Alisija prinuđena da se suoči sa sopstvenim strahovima, istražuje mračne tajne i otkrije istinu o ubistvu svoje sestre. “Druga sestra” je triler koji vas drži u napetosti dok pratite Alisijinu borbu da preživi i otkrije identitet ubice. Autori nam donose intrigantnu priču o manipulaciji, tajnama i opasnostima koje vrebaju iz senke. Ovaj roman istražuje složene odnose između sestara, dok nas uvlači u misteriozni svet zavere i izdaje. Sa neizvesnošću koja raste stranicu po stranicu, “Druga sestra” će vas držati na ivici vašeg sedišta sve do uzbudljivog raspleta.

druga sestra

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*