Duplikat Od Sandra Braun

recenzija pdf
Uzbudljivi triler "Duplikat" autorke Sandre Braun vodi nas u svet opasnih obmana i političkih intriga, gde ljubav i opasnost postaju neraskidivo povezani.
Duplikat Od Sandra Braun

Ejveri Danijels, TV reporterka, kreće u posetu Dalasu nesvesna da će se suočiti sa labirintom lažnih identiteta i zavera. Avionska nesreća gotovo da je dovela do tragedije, ali nekim čudom Ejveri preživljava pad mlaznjaka. Međutim, sudbina ima drugi plan. Izobličena od povreda i opekotina, Ejveri je greškom identifikovana kao Kerol – šarmantna i glamurozna, ali sebična žena, supruga budućeg senatora i člana moćne teksaške dinastije, Tejta Ratlidža. Plastični hirurg transformiše reporterkino lice u lice Kerol. Dok se oporavlja u bolnici, Ejveri otkriva šokantnu istinu – neko blizak budućem senatoru planira da ga ubije. Uhvaćena u mreži opasnosti i obmana, Ejveri se suočava sa teškom odlukom. Da bi spasila muškarca u kojeg je zaljubljena, mora živeti životom druge žene, izlažući pritom sopstveni život riziku. U svetu političkih intriga, gde laž postaje stvarnost, Ejveri se mora suočiti s neprijateljima koji su spremni na sve kako bi ostvarili svoje ciljeve. “Duplikat” je napeti triler koji otkriva mračnu stranu moći, ljubavi i izdaje. Dok Ejveri pokušava da otkrije istinu i sačuva svoj život, čitaoci će biti uvučeni u zamršenu mrežu tajni i neočekivanih preokreta. Sandra Braun majstorski gradi napetost i drži čitaoce u neizvesnosti do samog kraja. Sa dozom romantike i visokim ulozima, “Duplikat” je uzbudljivo štivo koje će vas držati prikovane za stranice dok se otkrivaju tajne koje mogu uništiti sve što Ejveri poznaje i voli.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*