Eden Hazard: Moj Nogometni Heroj Od Matt Oldfield, Tom Oldfield

recenzija pdf

"Eden Hazard: Moj nogometni heroj" autora Matta i Toma Oldfielda je knjiga koja istražuje život i karijeru Edena Hazarda, istaknutog belgijskog fudbalera. Knjiga prati Hazardov put od ranih dana u Belgiji do postizanja statusa jednog od najboljih fudbalera na svetu.
Eden Hazard Moj Nogometni Heroj Od Matt Oldfield, Tom Oldfield

U knjizi ćete saznati o Hazardovom detinjstvu, ranoj strasti prema fudbalu i njegovim počecima u profesionalnom fudbalu. Takođe će se istražiti njegova karijera u različitim klubovima, uključujući Lille, Chelsea i Real Madrid, i kako je gradio svoju reputaciju kao vrhunski igrač. Osim toga, knjiga će se baviti i Hazardovom ulogom u belgijskoj reprezentaciji i njegovim nastupima na međunarodnoj sceni, uključujući i učešće na Svetskim prvenstvima. Ova knjiga je namenjena svim ljubiteljima fudbala, posebno onima koji se dive Hazardovoj igri i žele saznati više o njegovoj inspirativnoj karijeri.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*