Enciklopedija Ljekovitog, Korisnog I Medonosnog Bilja Od Dušan Savković

recenzija pdf
"Enciklopedija ljekovitog, korisnog i medonosnog bilja" je jedinstveno delo koje pruža sveobuhvatan prikaz većine korisnih biljaka naših i drugih krajeva. Autor Dušan Savković je u ovoj knjizi objedinio kvalitetne opise i slike lekovitog, jestivog, začinskog, medonosnog, otrovnog i zaštićenog bilja na jednom mestu.
Enciklopedija Ljekovitog, Korisnog I Medonosnog Bilja Od Dušan Savković

Ova enciklopedija obuhvata biljke koje su autohtone na našem području, ali i one koje nisu, ali su uobičajene u upotrebi za prehranu i izradu lekovitih pripravaka. Mnoge od ovih biljaka mogu se uzgajati i u našim krajevima, što čini ovu knjigu izuzetno korisnim resursom za sve koji se interesuju za upotrebu bilja u svakodnevnom životu. Sa obiljem informacija i praktičnih saveta, ova enciklopedija će biti neprocenjiv izvor znanja kako za početnike u proučavanju biljnog sveta, tako i za stručnjake i ljubitelje prirode.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*