Energy Management And Efficiency For The Process Industries Od Alan Rossiter (na engleskom)

recenzija pdf
Ova knjiga je neizostavni izvor za programe industrijskog upravljanja energijom. Adresira potrebe inženjera i menadžera koji dizajniraju i sprovode politike i programe za upravljanje energijom i energetsku efikasnost. Uvodni deo predstavlja okvir za program industrijskog upravljanja energijom, pruža ilustracije i razmatra osnovne principe komponenti programa.
Energy Management And Efficiency For The Process Industries Od Alan Rossiter (na engleskom)

Knjiga je podeljena u dva dela. Prvi deo se bavi organizacionim i ljudskim aspektima, pružajući praktične savete za izbegavanje uobičajenih grešaka. Poglavlja se fokusiraju na postavljanje ciljeva programa, merenje performansi, strategije, prioritete i uloge osoblja na mestu, kao i razmatranje sprovođenja odabranih energetskih inicijativa, iskustava iz više kompanija i postrojenja, kao i ideje za motivisanje i angažovanje osoblja. Drugi deo se bavi tehničkijim aspektima upravljanja energijom i energetske efikasnosti – stvarima koje se tradicionalno vezuju za hemijsko inženjerstvo. Poglavlja se usredsređuju na sisteme i opremu u postrojenju koji su od ključne važnosti za uštedu energije u procesima, pružajući smernice za prikupljanje podataka, evaluaciju i analizu, zajedno sa proverenim opcijama za postizanje poboljšanja u energetskoj efikasnosti. “Upravljanje energijom i efikasnost za industrije procesa” je dragocen resurs za inženjere i menadžere koji žele da unaprede energetsku efikasnost svojih postrojenja i sprovedu efikasne programe upravljanja energijom za ostvarivanje trajnih i merljivih rezultata.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*