Fiziologija Fudbala (Drugo Izdanje) Od Sergej Ostojić, Saradnici

recenzija pdf

Knjiga "Fiziologija fudbala" autora Sergeja Ostojića i saradnika, u svom drugom izdanju, predstavlja dragocen izvor znanja i informacija za sve fudbalske trenere, stručnjake za fizičku pripremu, sportske lekare, fizioterapeute, profesore fizičkog vaspitanja i sporta, studente fakulteta za sport i druge visokoškolske ustanove, polaznike UEFA kurseva za fudbalske licence i sve ostale stručnjake koji se bave fudbalom.
Fiziologija Fudbala (Drugo Izdanje) Od Sergej Ostojić, Saradnici

Knjiga se bavi temeljnim fiziološkim principima koji su ključni za razumevanje fudbalske igre. Ona takođe istražuje kako se različiti fiziološki alati mogu koristiti u programiranju treninga, identifikaciji talentovanih igrača i planiranju oporavka fudbalera. Ovo drugo izdanje knjige donosi najnovija istraživanja i praktične smernice za primenu fiziologije u kontekstu fudbala. Ova knjiga će pomoći fudbalskim stručnjacima da razumeju kako fiziološki faktori utiču na izvedbu igrača, kako da optimizuju njihovu fizičku pripremu i kako da smanje rizik od povreda. Takođe će im pomoći da identifikuju talente među igračima i bolje planiraju strategije za razvoj njihovih veština.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*