Gluvne Čini Od Aleksandar Ilić

recenzija pdf
Roman "Gluvne čini" Aleksandra Ilića ističe se kao jedinstveno delo srpske književnosti, koje donosi širok spektar tema - od opijumskih snova i Lava Trockog do ljubavnih avantura, prvog spominjanja metroa i UV zračenja.
Gluvne Čini Od Aleksandar Ilić

Ovaj roman predstavlja sjajnu priliku za proširenje književnog horizonta, kao dobro čuvana tajna srpske kulture. Ilić vešto gradi priču koja je spomenik nemirnoj svesti, spajajući živopisne detalje svakodnevnog života sa kosmičkim putovanjem. Ritam pripovedanja je osoben i izlomljen, obuhvatajući narkotične halucinacije i uzbudljivu poetiku prostora. Protagonista se nalazi između beogradskog i pariskog života, pokušavajući da se pronađe u svetu i otkrije nove svetove. Uz naslovnu sintagmu “Gluvne čini” vezana je tajanstvenost koja odražava duh dela, koji privlači pažnju čitalaca čak i svojim nesavršenostima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*