Goli I Mrtvi Od Norman Mailler PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
"Goli i mrtvi" je izvanredno delo napisano od strane Normana Mailera, američkog pisca koji je priznat po svojim duboko slojevitim romanima. Ova knjiga je moćna i intenzivna priča koja donosi realističan prikaz Drugog svetskog rata i duboko ispitivanje ljudske prirode u ekstremnim okolnostima.
Goli I Mrtvi Od Norman Mailler

“Goli i mrtvi” prati sudbinu grupe američkih vojnika koji se bore na jednom od Pacifičkih ostrva tokom Drugog svetskog rata. Kroz živopisne opise bitaka, patnje i traumatičnih iskustava vojnika, Mailer nam donosi sliku surove realnosti rata.Ova knjiga nije samo ratna priča, već je i introspektivno delo koje istražuje dubine ljudske psihe i moralnih dilema. Mailer nam donosi likove koji su suočeni sa svojim strahovima, bolom i gubitkom, dok se bore za svoju sopstvenu egzistenciju i čovečnost usred bezumlja rata.Kroz svoj izuzetno detaljan stil pisanja, Mailer nam prikazuje ratnu situaciju iz različitih perspektiva, otkrivajući složene unutrašnje svetove svojih likova. Njegova upotreba jezika i opisnih pasaža čini da se čitalac duboko poveže sa svakim vojnikom i oseća njihovu patnju, strepnju i očaj.

GOLI I MRTVI PDF

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*