Gorka Dunja Od Liz Veb

recenzija pdf

"Gorka dunja" je roman autorke Liz Veb koji hrabro istražuje pitanje koje je Hana dugo potiskivala - pitanje koje nije smela ni da izgovori dvadeset tri godine. Tata, jesi li ti ubio mamu?
Gorka Dunja Od Liz Veb

Hana se suočava sa očinskom figurom koja pati od demencije, bratom koji je postao TV zvezda s kojim više nema kontakt, i majkom čija smrt ostaje nerazjašnjena, otkrivajući skrivene pukotine koje prožimaju površinu njihovog navodno običnog porodičnog života. Kao odrasla žena, Hana se nalazi u istim godinama kao i njena majka kada je ubijena, a njen izgled neodoljivo podseća na nju. “Gorka dunja” je dubok i emotivan roman koji istražuje posledice tajni i trauma koje leže u porodičnom nasleđu. Kroz Hanine oči, čitalac će biti uvučen u složenu mrežu odnosa i otkrivanja istine. Dok se Hana suočava s pitanjima koja je dugo izbegavala, čitalac će biti prožet napetošću i željom da sazna istinu koja je dugo skrivana.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*