Gospodar Vrana Od Mira Satarić

recenzija pdf

U romanu "Gospodar Vrana", otvaramo vrata fantastičnog sveta kroz ediciju "Fantastika za u džep". U srcu epske fantastike, ova novela nas uvodi u surov svet planine Razdor, mesto koje je izmučeno dugotrajnim ratovima i neizmernim patnjama.
Gospodar Vrana Od Mira Satarić

Na vrhu hijerarhije ovog sveta nalaze se Lagrenjani, gospodari Kamenog grada, koji su već decenijama zaglibljeni u nemilosrdnom sukobu s narodom Vrana. Međutim, sudbina ima druge planove. Iznenađujuće okolnosti dovode ove neprijatelje na isto mesto, nazvano Utočište. U ovom neobičnom okruženju, granice između prijateljstva i neprijateljstva postaju maglovite, a prošlost i budućnost se prepliću. Kroz oči ratnog zapovednika, čija je duša izmučena beskrajnim ratovanjem, pratimo njegovu potragu za mirom i nadom. Ovaj lik, lišen svega što je nekad imao, suočava se s neizvesnošću koju donosi susret sa svojim dugogodišnjim neprijateljem.  “Gospodar Vrana” je priča o traženju smisla usred haosa, o potrazi za humanošću i pomirenjem usred okrutnosti. Mira Satarić nas vodi kroz lavirinte srca i uma likova, postavljajući nas pred nepredvidive prekretnice i izazove koji osvetljavaju duboko ljudsko iskustvo. Ova novela nas podseća da čak i u najmračnijim trenucima postoji prostor za nadu i promenu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*