Hari Poter I Odaja (Dvorana) Tajni Od J K Rouling

recenzija pdf

Strani Naziv: Harry Potter and the Chamber of Secrets

„Hari Poter i odaja tajni“ je fantastični roman koji je napisala britanska književnica DŽ. Rouling i druga je knjiga iz serije o Hariju Poteru.
Hari Poter I Odaja (Dvorana) Tajni Od J K Rouling

Roman je prvi put objavljen u julu 1998. godine, a radnja se dešava tokom druge godine Harija Potera u školi veštičarenja i čarobnjaštva Hogvorts.

U knjizi se Hari, Ron i Hermiona vraćaju u Hogvorts da nastave svoje magijsko obrazovanje, ali počinju da se dešavaju čudne stvari, a učenici se skamenjuju jedan po jedan. Hari i njegovi prijatelji moraju da reše misteriju Odaje tajni i pobede mračne sile koje prete školi.

Serija o Hariju Poteru je nadaleko hvaljena zbog svoje maštovite izgradnje sveta, nezaboravnih likova i uzbudljive radnje, a „Hari Poter i odaja tajni“ nije izuzetak u tome. Knjiga nastavlja priču o Hariju, Ronu i Hermioni i uvodi nove likove i magična stvorenja, što je čini obaveznim štivom za ljubitelje ovog serijala.

Zaviri u knjigu

Hari Poter I Odaja (Dvorana) Tajni Od J K Rouling

 

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

J.K. Rouling - J. K. Rowling

J.K. Rouling je kreator fantastične serije “Hari Poter“, jedne od najpopularnijih knjiga i filmskih franšiza u istoriji.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*