Hari Poter I Vatreni Pehar, IV Deo Od Dž.K. Rouling

recenzija pdf

"Hari Poter i Vatreni pehar" je četvrti deo čuvenog serijala o Hariju Poteru, napisan od strane J.K. Rowling. U ovom delu, učenici Hogvorts škole za veštičarenje i čarobnjaštvo očekuju Tročarobnjački turnir, prestižno takmičenje koje će testirati njihove veštine, hrabrost i snalažljivost.
Hari Poter I Vatreni Pehar, IV Deo Od Dž.K. Rouling

Iako je takmičenje otvoreno samo za učenike starije od sedamnaest godina, nešto neobično se događa kada Vatreni pehar, magični objekt koji bira takmičare, iznenada odabere Harijevo ime kao četvrtog učesnika. Hari se tako nalazi u situaciji da se suoči sa opasnim zadacima i smrtonosnim izazovima tokom turnira. U ovom delu, Hari se suočava sa zmajevima, mračnim čarobnjacima i raznim drugim opasnostima dok se bori da preživi i završi takmičenje. Pored svojih vernih prijatelja, Rona i Hermione, Hari mora da pronađe hrabrost i snalažljivost kako bi prebrodio izazove i ostao živ. “Hari Poter i Vatreni pehar” je uzbudljiv i napet nastavak priče o Hariju Poteru, koji se suočava sa sve većim izazovima i otkriva tajne iz svoje prošlosti. Roman nastavlja da očara čitaoce i vodi ih u svet magije, avanture i prijateljstva.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

J.K. Rouling - J. K. Rowling

J.K. Rouling je kreator fantastične serije “Hari Poter“, jedne od najpopularnijih knjiga i filmskih franšiza u istoriji.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*