Hari Poter i vatreni pehar Od J K Rouling

recenzija pdf

Strani Naziv: Harry Potter and the Goblet of Fire Novel by J. K. Rowling

„Hari Poter i vatreni pehar“ je fantastični roman britanske autorke J.K. Rouling i četvrta je knjiga iz serije o Hariju Poteru. Roman je prvi put objavljen 2000. godine, a radnja se odvija tokom četvrte godine Harija Potera u školi veštica i čarobnjaštva Hogvorts.
Hari Poter i vatreni pehar Od J K Rouling

U knjizi, Hari je izabran za šampiona koji će se takmičiti na Turniru tri čarobnjaka, opasnom i prestižnom takmičenju koje okuplja mlade čarobnjake iz tri različite škole. Kako se turnir odvija, Hari i njegovi prijatelji suočavaju se sa nizom izazova i suočavaju se sa rastućom mračnom silom koja preti svetu čarobnjaka.

„Hari Poter i vatreni pehar“ se smatra jednom od istaknutih knjiga u serijalu o Hariju Poteru, poznatom po brzoj akciji, zamršenoj radnji i dubljem istraživanju sveta čarobnjaka i njegovih likova. Roman označava prekretnicu u seriji, jer priča poprima mračniji ton, a likovi se suočavaju sa sve opasnijim i složenijim izazovima.

Zaviri u knjigu

Hari Poter i vatreni pehar Od J K Rouling

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

J.K. Rouling - J. K. Rowling

J.K. Rouling je kreator fantastične serije “Hari Poter“, jedne od najpopularnijih knjiga i filmskih franšiza u istoriji.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*