Hiljadu Njegovih Poljubaca Od Tili Kol

recenzija pdf
"Hiljadu Njegovih Poljubaca" je dirljiva ljubavna priča autorke Tili Kol koja prati Rune Kristijansena i Popi Ličfild, najbolje prijatelje koji su od detinjstva delili sve i postali nešto više.
Hiljadu Njegovih Poljubaca Od Tili Kol

Kada je Rune bio primoran da napusti mali gradić Blosom Grouv u Džordžiji i otputuje u Norvešku, obećali su jedno drugom večnu ljubav i vernost, čekajući jedno drugo s nestrpljenjem. Međutim, po povratku u Blosom Grouv kao osamnaestogodišnjak, Rune shvata da se mnogo toga promenilo. Svaki korak u poznatom gradiću podsjeća ga na vreme koje je prošlo i na ljubav koju je ostavio iza sebe. Popi, koja se suočila s vlastitim izazovima i promenama, više nije ista osoba koju je on ostavio. Njihova ljubav je stavljena na test dok pokušavaju da pronađu svoj put u novonastalim okolnostima. Kroz isprepletene sudbine i osećanja, “Hiljadu Njegovih Poljubaca” istražuje dubinu prave ljubavi, izazove razdvajanja i promene, dok junaci pokušavaju da pronađu svoj put nazad jedno ka drugom, ili da prihvate da su se stvari zauvek promenile. Ova priča će dirnuti srca čitalaca svojom iskrenošću i emotivnom snagom, ostavljajući neizbrisiv trag u dušama onih koji je pročitaju.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*