Hobit, Ilustrovano Izdanje Od Dž. R. R. Tolkin

recenzija pdf

"Ilustrovano izdanje Hobita" autora Dž. R. R. Tolkina donosi čitaocima prelepo vizuelno iskustvo uz priču koja se smatra jednim od klasičnih dela fantastične književnosti. Ovaj roman nas vodi kroz avanture Bilba Baginsa, običnog hobita koji se suočava s neočekivanim izazovima i odlazi na putovanje koje će ga odvesti u svet zmajeva, patuljaka i magičnih stvorenja.
Hobit, Ilustrovano Izdanje Od Dž. R. R. Tolkin

Priča počinje kada Bilbo, miran hobit koji voli udobnost svog doma, postaje nevoljnik u neobičnoj avanturi. Nakon što ga poseti čarobnjak Gandalf i poveže ga s trinaest patuljaka, Bilbo kreće na putovanje prema Dalekom planinskom kraljevstvu, gde se nalazi zmaj Šmaug i skriveno blago. Tokom svog putovanja, Bilbo susreće različite likove, suočava se s opasnostima i otkriva svoju hrabrost. “Ilustrovano izdanje Hobita” obogaćuje ovu klasičnu priču prelepim ilustracijama koje pomažu čitaocima da još dublje uđu u svet Tolkinovog stvaranja. Ovaj roman je značajan ne samo kao preteča trilogije “Gospodar prstenova”, već i kao samostalno delo koje je ostavilo neizbrisiv trag u svetu književnosti.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*