Hod Po Ivici Kruga Od Tijana Katić

recenzija pdf
"Hod po ivici kruga" autorke Tijane Katić je knjiga koja predstavlja duboko introspektivno putovanje kroz slojeve jugoslovenske i srpske kulture i društva, viđeno iz perspektive nove generacije.
Hod Po Ivici Kruga Od Tijana Katić

Kroz simboliku kruga, autorka istražuje ponavljajuće obrasce u istoriji, kulturi i ljudskom ponašanju, osvetljavajući složene veze između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ovo delo dotiče raznolike teme, uključujući interpretaciju stvarnosti i dinamiku porodičnih i međuljudskih odnosa u savremenom društvu. Kroz svoje eseje, Katić istražuje kako se tradicionalni kulturni obrasci prepliću sa novim izrazima, nudeći čitaocima dublji uvid u promene i kontinuitet u srpskoj i jugoslovenskoj umetnosti i društvu. “Hod po ivici kruga” nije samo knjiga o kulturnim fenomenima, već je i poziv na razmišljanje o tome kako prošlost oblikuje sadašnjost, kao i o potrebi za promenama i inovacijama u društvu kako bi se stvorila bolja budućnost.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*