Hodočašće U Sodomu Od Jovica Aćin

recenzija pdf
"Hodočašće u Sodomu" je malo veliko delo autora Jovice Aćina. Priče u ovom delu su kao kraće ili duže posete drugim svetovima, ali roman te vodi korak dalje - nagoni te da ostaneš i isključivo živiš u svetu koji se rađa u njemu.
Hodočašće U Sodomu Od Jovica Aćin

Čitajući “Hodočašće u Sodomu”, putovao sam kroz različite svetove. Ali kako sam istraživao te svetove, shvatio sam da su, u neku ruku, svi oni deo jednog i jedinog sveta koji me je zarobio. Postao sam deo tog sveta, boravio u njemu i upoznao ga kao sopstveni svet, deo mene, deo nas. Svi ti različiti svetovi su se stopili u jedan, nalik kaleidoskopu. Iako romaneskan, ovaj svet je za mene postao stvaran, jer bez tog sveta, knjiga ne bi ni postojala. “Hodočašće u Sodomu” je roman koji te uvlači u svoje stranice i otkriva ti nove dimenzije postojanja. Autor nas vodi na neobično putovanje kroz priče koje postaju deo naše stvarnosti, duboko nas dotičući i ostavljajući snažan utisak. Ovo delo te nagoni da se izgubiš u svetu reči i otkriješ tajanstvenost života koja se krije u njima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*