Hodočasnik / Peregrino Od Ivan Golub

recenzija pdf
"Hodočasnik / Peregrino" je zbirka poezije napisana od strane Ivana Goluba. Ova zbirka predstavlja jedinstveno književno delo koje sadrži pesme na hrvatskom i španskom jeziku.
Hodočasnik Peregrino Od Ivan Golub

Golub se ističe kao pesnik koji se izražava na oba jezika i prepliće svoju poeziju sa bogatom kulturom i tradicijom oba jezičkog prostora. “Hodočasnik / Peregrino” nas vodi na putovanje kroz različite tematske i emotivne sfere. Pesme istražuju ljubav, prirodu, putovanje i unutrašnju duhovnost. Kroz izabrane pesme, Golub izražava svoje duboke lične doživljaje, refleksije i spoznaje. Zbirka nas uvodi u univerzalnost ljudskog iskustva kroz jezički spoj hrvatskog i španskog jezika. Pesme nas povezuju s različitim kulturama i jezičkim prostorima, ističući lepotu i raznolikost poetskog izraza. “Hodočasnik / Peregrino” je zbirka koja će privući ljubitelje poezije i sve one koji su zainteresovani za susret različitih jezika i kultura u književnosti. Ova zbirka pruža uvid u izuzetan pesnički talenat Ivana Goluba i ističe njegovu sposobnost da kroz jezičku raznolikost prenese duboke emocionalne i duhovne poruke.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*