Hotel Bertram Od Agata Kristi PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
"Hotel Bertram", autorka Agata Kristi, predstavlja napetu misteriju u kojoj legendarna detektivka gospođica Marpl mora da razreši zamršen lanac nasilnih događaja. Priča nas uvodi u atmosferu luksuza i tajanstvenosti, dok gospođica Marpl svojim oštrim umom pokušava da razotkrije skrivene motive i lažne fasade.
Hotel Bertram Od Agata Kristi

Kada gospođica Marpl odluči da napusti svoju provincijsku sredinu i poseti London, ona se smesti u uglednom “Hotelu Bertram”. Ovaj hotel pruža sve što je potrebno za njen savršeni odmor: vrhunsku uslugu, klasičan enterijer i atmosferu koja krije tajne ispod svoje uglađene površine. Međutim, miran odmor će se brzo pretvoriti u misteriozan triler kada jedan od gostiju hotela krene prema aerodromu. Njegov odlazak će pokrenuti lanac događaja koji će dovesti do nasilja i zbunjujućih incidenata. Gospođica Marpl će brzo uvideti da je hotel pun osoba sa skrivenim motivima i mračnim tajnama, a njen istraživački duh će je odvesti duboko u srž tih tajni. Kroz Agatinu karakterističnu pripovedačku veštinu, “Hotel Bertram” istražuje različite karaktere, njihove tajne i povezanost među njima. Gospođica Marpl će se suočiti s izazovom otkrivanja istine u okruženju gde ništa nije onako kako se čini. Kroz iznenadne preokrete i tajanstvene tragove, Agata Kristi nas vodi na zapanjujuće putovanje u svet intrige, gde se svaka reč, gest i pogled može pokazati ključnim u otkrivanju složene slagalice koja će dovesti do razrešenja misterije “Hotela Bertram”.

hotel bertram

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Agata Kristi - Agatha Christie

Dame Agatha Marz Clarissa Christie (15. Septembar 1890. Godine – 12. Januara 1976. Godine) bila je poznat Engleski pisac.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*