Hrvatske Legende Od Hrvoje Hitrec

recenzija pdf
"Hrvatske legende" je zbirka priča napisana od strane Hrvoja Hitreca. Hitrec je stvarao ove priče-legende prateći važne događaje iz života Hrvata. U ovoj zbirci se nalazi 37 legendi koje se mogu svrstati u tri skupine prema motivima.
Hrvatske Legende Od Hrvoje Hitrec

Legende u ovoj zbirci donose nam priče o herojskim podvizima, magičnim bićima, tajanstvenim mestima i istorijskim događajima. One prepliću mitologiju, istoriju i folklornu tradiciju kako bi oživeli bogatstvo hrvatske kulture i nasledstva. Kroz ove legende, Hitrec nam predstavlja likove koji se suočavaju sa izazovima, borbe za slobodu i čuvanje tradicije. Priče su ispričane sa strašću, detaljima i dubokim razumevanjem hrvatske duše. “Hrvatske legende” su zbirka koja će privući ljubitelje mitologije, istorije i folklora. Hitrec nas vodi kroz uzbudljive svetove legendi, otkrivajući nam bogatstvo i raznolikost hrvatskih narodnih priča. Ova zbirka je putovanje kroz vreme i prostor koje nas povezuje s dubokim korenima hrvatske kulture.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*