I Posle Svega Ljubav

recenzija pdf
Tesa je polako otvorila oči, sunce je tek izašlo i gotovo stidljivo probijalo se u sobu. Protegnula se pokušavajući da otera san, danas je bio njen veliki dan i nije želela da propusti ni trenutak.
KNJIGE ONLINE

Nogama je u jednom potezu zbacila prekrivač i poţurila je u kupatilo da se istušira. Petnaestak minuta kasnije vratila se u sobu obavijena velikim peškirom, snažnim pokretima istrljala je svoju dugu kosu boje meda.

Sela je ispred toaletnog stola sa velikim ogledalom i počela je da raščešljava kovrdže. Nasmešila se svom odrazu u ogledalu a zatim je uzela mleko za telo polako da ga nanoseći.

U devetnaestoj godini Tesa je bila prelepa devojka dugih, vitkih nogu, oblih kukova, uzanog struka i čvrstih grudi. Njeno ovalno lice mekih crta krasile su krupne, plave oči i pune, srcolike usne.

Tesa Robinston bila je mezimica svog oca i starijeg brata od trenutka kada se rodila a naročito su je razmazili posle majčine smrti. Dobijala je sve što je ţelela uživajući u tome da gleda oca i brata kako se utrkujući ko će joj brţe ispuniti želju.

Kada se Tesa rodila, njenom bratu Tajleru bilo je već četrnaest godina a kada je malo porasla, njene krupne oči svuda su ga pratile. Za šesti rođendan, godinu dana posle majčine smrti, otac joj je kupio ponija i Tajler ju je mesecima strpljivo učio da jaše.

****

Tesa je nevoljno otvorila oči okrznuvši pogledom sat na noćnom stočiću, bilo je skoro podne. Ustala je teškom mukom i oteturala se do kupatila. Ponovo je osetila da joj naviru suze kada je u ogledalu ugledala svoje oči otečene i crvene od plača. Celog ţivota Tajler je bio njen idol, neko na koga se ugledala i koga je oboţavala a on ju je izneverio. Svu svoju pažnju posvetio je njenim drugaricama a nju, svoju sestru, ni pogledao nije niti je primetio daje otišla sa sopstvene rođendanske zabave. Pustila je đakuzi tuš na najjače nadajući se da će snaţne mlaznice vode uspeti da opuste njene umorne mišiće. Iako ju je tuširanje opustio, ništa nije mogla da učini da prikrije crvenilo očiju, ni šminka nije pomagala.


Knjigu potražite OVDE

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*