Igra Prestola: Ilustrovano Izdanje Od Džordž R. R. Martin PDF

recenzija pdf
"Igra prestola: ilustrovano izdanje" je posebno izdanje čuvene sage autora Džordža R. R. Martina koje donosi čitaocima epsku priču smještenu u fiktivni svet Vesterosa. Ovo izdanje obogaćeno je ilustracijama koja dodaju vizuelni element već bogatom svetu romana.
Igra Prestola Ilustrovano Izdanje Od Džordž R. R. Martin

Priča se odvija u svetu gde su leta i zime ekstremno dugi, a političke intrige i natprirodne sile često sudaraju sudbine mnogih likova. Centralni fokus je na porodici Stark, čvrstoj i neustrašivoj dinastiji koja vlada Zimovrelom, severnim kraljevstvom. Kroz mnoge likove i sudbine, priča nas vodi kroz spletove, izdaje, bitke, opsade i tajne igre moći koje se odvijaju na ovom kompleksnom i intrigantnom kontinentu. “Igra prestola” je priča o vitezovima, damama, vojnicima, čarobnjacima, i mnogim drugim likovima koji se bore za presto i vlast u ovom opasnom svetu. Sa svojim bogatstvom likova i složenim zapletima, roman istražuje ljudsku prirodu, političke ambicije i moralne dileme. Ilustracije dodaju vizuelnu dubinu i dopunjuju čaroliju ovog remek-dela fantastične književnosti.

igra prestola - ilustrovano izdanje

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Džordž Rejmond Ričard "R.R." Martin - George R. R. Martin

Džordž Rejmond Ričard "R.R." Martin je rođen 20. septembra 1948. u Bajonu, Nju Džersi. Njegov otac bio je Rejmond Kolins Martin, radnik, a majka Margaret Brejdi Martin.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*