Improvising Blues Guitar Od John Wheatcroft (na engleskom)

recenzija pdf
"Improvizacija na Blues Gitari" autora Johna Wheatcrofta pruža vam sveobuhvatan uvid u svet blues gitare - od ranih dana čikaškog bluza, preko bogate tradicije memfiškog i detroitskog bluza, do britanskog bluz bum-a, jazz bluza i različitih podžanrova bluza koji su oblikovali razvoj ovog muzičkog stila. Kroz ovu knjigu ćete istražiti bogatu istoriju blues gitare i otkriti kako je evoluirala kroz vreme.
Improvising Blues Guitar Od John Wheatcroft (na engleskom)

Autor se fokusira na stilove sviranja značajnih gitarista, pružajući vam detaljan uvid u tehničke aspekte improvizacije na blues gitari. Počevši od osnovnih tehnika i harmonije, autentično predstavljene kroz korake i primere, knjiga vas postepeno vodi kroz sve složenije koncepte. Demonstracioni solo deonice i pratne trake na pratećem CD-u omogućavaju vam da učite i vežbate uz praktične primere. Od klasičnih imena kao što su B. B. King, John Lee Hooker i Albert Collins, prema modernijim virtuozima poput Erica Claptona, Jimi Hendrixa i Stevie Ray Vaughana, “Improvizacija na Blues Gitari” će vas voditi kroz različite stilove i tehnike, omogućavajući vam da razvijate svoju autentičnost i izražajnost kao blues gitarista. Ova knjiga je neophodno štivo za sve koji žele da dublje razumeju i ovladaju veštinama sviranja blues gitare.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*