Elisabeth Haich – Inicijacija

recenzija pdf
Inicijacija" je jedinstvena knjiga upućena javnosti, a tema joj je do sada izuzetna tajna hermetički čuvana u tajnim društvima. Posvećena je uputama u posebne aktivnosti duhovne samodiscipline, duhovnog rasta i nadilaženja materijalne uslovljenosti, kojom se kroz etičan, moralan, autonomni stav, odricanjem od sebičnih ciljeva, orijentacijom na opšte dobro, stiču posebne moći koje inicirani nikada ne smije zloupotrijebiti. Knjiga je pisana u formi romana u kojem glavna junakinja povezuje svojih nekoliko života.
Elisabeth Haich - Inicijacija knjiga

Inicijacija” je jedinstvena knjiga upućena javnosti, a tema joj je do sada izuzetna tajna hermetički čuvana u tajnim društvima. Posvećena je uputama u posebne aktivnosti duhovne samodiscipline, duhovnog rasta i nadilaženja materijalne uslovljenosti, kojom se kroz etičan, moralan, autonomni stav, odricanjem od sebičnih ciljeva, orijentacijom na opšte dobro, stiču posebne moći koje inicirani nikada ne smije zloupotrijebiti. Knjiga je pisana u formi romana u kojem glavna junakinja povezuje svojih nekoliko života.

Elizabet Hejč je vodeći učitelj joge u školi Selvaradžana Jesudijana u Evropi, i sa njim autor poznatih knjiga o jogi i spiritualnosti, prevedenih i kod nas. Inicijacija je jedinstveni autobiografski, okultni roman koji opisuje životnu priču žene XX veka, koja je prošla kroz veliki broj okultnih iskustava.

Autorka se prisjeća prošloživotnih iskustava u drevnom Egiptu. Mnogo uzbudljivih epizoda govori o njenoj pripremi za inicijaciju u Prvosveštenicu Ptahotep. Opisuje korake u duhovnoj obuci pomoću kojih je stekla spiritualnu moć i razumijevanja vrhovnih misterija.

Knjiga podiže veo tajne sa nesvakidašnjeg procesa razotkrivanja i obnavljanja prošloživotnih moći i znanja.


Knjigu potražite OVDE

Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*